Het timmerbedrijf nabij Zoetermeer staat voor u klaar

Welkom bij Viwa Timmerwerken, het veelzijdige timmerbedrijf in de omgeving van Zoetermeer. Hier kunt u vakmanschap verwachten van hoge kwaliteit. Tevens verzorgen wij maatwerk en indien gewenst geven wij u een passend advies. Omdat wij diverse diensten uitvoeren die wij vanuit één firma aanbieden, kunnen wij elke klus van a tot z voor u klaren. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  • Onderhoud en renovatie
  • Loodgieters en installatie
  • Tegelwerk
  • Schilderwerk
  • Stukadoorswerk
  • CV ketel verhuur
  • Betonreparatie

Timmerbedrijf ZoetermeerWij staan voor het leveren van uitstekende kwaliteit maar ook goede service

Naast onze kwaliteiten kunt u een uitstekende service verwachten. Dit is waarom wij onze klanten tevreden weten te houden. Wij zijn namelijk pas tevreden als de klant dit ook is. De materialen waar ons timmerbedrijf, dat werkzaam is in Zoetermeer en omstreken, mee werkt hebben een lange levensduur. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u lang plezier houdt van het eindresultaat.

Heeft u een lekkage, is er ingebroken? Of is er een storing in de elektra? Dan kunt u ons hiervoor 24 uur per dag bereiken. Wij dragen er zorg voor om u te allen tijde van dienst te kunnen zijn.

Kortom, heeft u een kleine klus of een grote aanbouw of compleet huis dat moet worden gerestaureerd? Dan staat ons timmerbedrijf voor u klaar in Zoetermeer en de omgeving hiervan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte bij ons aan. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer dat op de website staat. Of laat uw vraag en gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons terug verwachten.

   Timmerbedrijf Waddinxveen     Timmerman Zoetermeer     Contact